Veelgestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat je wat vragen hebt bij budget hekwerk. Hieronder antwoorden op de meeste gestelde vragen.

Voldoet het hekwerk aan het bouwbesluit en regelgeving?
Ja. Het hekwerk is als valbeveiliging altijd minimaal 100 cm hoog. Daarnaast zijn de openingen niet groter dan 10 cm. Het hekwerk is ook berekend door een constructeur om te voldoen in elke woonsituatie.

Is het hekwerk geschikt voor een buitensituatie?
Jazeker. Een budget hekwerk is volbad verzinkt en van binnen- en buiten geschikt voor een buitensituatie. De thermische zinklaag beschermt het hekwerk van binnen en buiten tegen roest.

Leveren jullie ook in België?
Ja. We leveren in heel de Benelux.

Wat is de levertijd?
Leveren kunnen we in veel gevallen heel snel. Als hekwerk voorradig is dan kunnen vaak al met een week leveren.

Is het mogelijk om een budget hekwerk te coaten?
Een budget hekwerk is standaard verzinkt (bescherming tegen roest). Tegen meerprijs is poedercoating ook mogelijk. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Waarom zijn jullie zo goedkoop?
Dat heeft te maken met onze jarenlange ervaring en de kosten die je altijd moet maken om een hekwerk te maken. We werken met standaard lengte's van 200 cm die we aanvullen met passtukken. Zo kun je in elke situatie een mooi hekwerk realiseren. De standaard verzinkte uitvoering (wat belangrijk is voor een buitensituatie) is de standaard.

Leveren jullie ook montagemiddelen mee?
Ja en nee. De bevestigingsmiddelen om het hekwerk onderling op te bouwen zitten er natuurlijk bij. Voor de ondergrond laten we dit over aan de monteur ter plaatse. Dit omdat elke ondergrond verschillend is. Zo heb jij niks aan bevestigingsmiddelen voor hout, als je ondergrond beton is.

Kunnen jullie ook monteren?
Ja dat is mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Goedkoop hekwerk voorbeeld 1Goedkoop hekwerk voorbeeld 2Goedkoop hekwerk voorbeeld 3Goedkoop hekwerk voorbeeld 4Goedkoop hekwerk voorbeeld 5Goedkoop hekwerk voorbeeld 6Goedkoop hekwerk voorbeeld 7Goedkoop hekwerk voorbeeld 8Goedkoop hekwerk voorbeeld 9Goedkoop hekwerk voorbeeld 10Goedkoop hekwerk voorbeeld 1Goedkoop hekwerk voorbeeld 2Goedkoop hekwerk voorbeeld 3Goedkoop hekwerk voorbeeld 4

© 2024. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Gebruik van deze site betekent dat je onze algemene voorwaarden en cookies accepteert.