Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien je maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@budgethekwerk.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Maatwerk en specifieke producten
Producten die je via deze webwinkel koopt worden vaak op maat volgens de door jouw aangegeven specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing.

© 2024. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Gebruik van deze site betekent dat je onze algemene voorwaarden en cookies accepteert.